Mediacafé I Gespot : Jos Collignon

Kijk mee hoe conservator Jop Euwijk met Jos Collignon mooie vondsten uit Jos zijn eigen archief bespreken. H oe komt een politieke tekening tot stand en wat is er veranderd in de afgelopen jaren?

Hoe komt een politieke tekening tot stand? Welke dilemma’s houden opiniemakers van een groot dagblad bezig? En is dat veranderd de afgelopen jaren? Onder leiding van conservator Jop Euwijk bespreekt Jos Collignon en een nog bekend te maken gast heikele thema’s en hilarische vondsten uit Collignons archief.

Jos Collignon is al ruim 40 jaar een van de bekendste cartoonisten van ons land. Onlangs schonk hij zijn rijke oeuvre aan Beeld en Geluid. Reden genoeg om eens stil te staan bij zijn vakmanschap.

Over Mediacafés

In Mediacafés bespreken collectiespecialisten en conservatoren van Beeld en Geluid recente en historische ontwikkelingen in de media. Zij illustreren hun verhalen met beelden uit de veelzijdige schatkamer van Beeld en Geluid. Beeld en Geluid is hét instituut voor media met vestigingen in Hilversum en Den Haag en herbergt de grootste mediacollectie van Nederland, op het gebied van televisie, games, radio, pers en journalistiek.

Tickets

Welkom met een coronatoegangsbewijs
Tijdens je bezoek aan Beeld en Geluid Den Haag staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom zijn wij genoodzaakt bezoekers van een evenement te vragen een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

Om het bezoek voor iedereen veilig te houden, vragen wij begrip hiervoor.
Mocht je een restitutie aan willen vragen of een nieuwe datum willen boeken dan kan dat via deze pagina.

Datum
21 nov '21
Tijdstip
16:30
Locatie:
Beeld en Geluid Den Haag
Prijs:
v.a. € 5,-
Tickets
Delen