Mediacafé: Met de Familie Knots

Tante Til, Onkel X, Opa, Oma, Hansje en neef Herbert of beter bekend als de familie Knots. Van 1980 tot 1984 konden we genieten van de bijzondere avonturen van deze kleurrijke familie. Mediajournalist Patrick Bremmers neemt je samen met bedenkster Hetty Heyting mee terug in de tijd met deze knotsgekke familie.


Wel alle penselen in een pot vernis… De Familie Knots bestaat 40 jaar! Op 22 oktober 2020 was het namelijk precies vier decennia geleden dat de jeugd van Nederland voor het eerst een bezoek kon brengen aan de stripboekenruilwinkel van Hansje, het atelier van kunstschilderes Tante Til en de keuken van Oma en Opa. Hoewel er slechts 21 afleveringen gemaakt werden, staat De Familie Knots genoteerd als een van de meest legendarische jeugdprogramma’s uit de jaren tachtig. De familie werd onder andere bekend door de uitspraken die er werden gedaan door de personages. Sommige van die uitspraken worden nog steeds gebruikt.

Tijd voor een feestelijke familiereünie met bijzondere fragmenten, leuke interviews en natuurlijk de nodige kloddertjes ‘roze verf hieeerrr en kloddertjes roze verf daaaarrr…’ Op zaterdag 9 oktober zal mediajournalist Patrick Bremmers samen met Hetty Heyting op knotsgekke wijze de geschiedenis van dit onvergetelijke televisieprogramma zal belichten. ‘Hands Up!’ Wie is er bij?

Tickets

Welkom met een coronatoegangsbewijs
Tijdens je bezoek aan Beeld & Geluid in Den Haag staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom zijn wij genoodzaakt bezoekers van een evenement te vragen een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

Om het bezoek voor iedereen veilig te houden, vragen wij begrip hiervoor.
Mocht je een restitutie aan willen vragen of een nieuwe datum willen boeken dan kan dat via deze pagina.

Datum
9 okt '21
Tijdstip
15:00
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
5,-
Tickets
Delen