Masterclass Persvrijheid en Democratie

Een gratis masterclass, verzorgd door Free Pree Unlimited, voor iedereen die zich zorgen maakt over de staat van persvrijheid.

Maak jij je zorgen over de staat van persvrijheid in Nederland en daarbuiten? Zou je er meer van willen weten en er iets aan willen doen? Dan is de gratis Masterclass Persvrijheid en Democratie iets voor jou!

Persvrijheid is een onmisbaar onderdeel van de democratie, maar deze staat wereldwijd steeds meer onder druk. Ook in Nederland. Daarom organiseert Free Press Unlimited in samenwerking met het vfonds door het hele land gratis Masterclasses over Persvrijheid en Democratie, voor iedereen die zich zorgen maakt over de staat van persvrijheid. Want persvrijheid verdient ondersteuning en onderhoud van iedereen die staat voor een open en democratische samenleving.  

In gesprek

In de Masterclass leer je meer over het werk van journalisten wereldwijd en de problemen die zij tegenkomen, maar ga je ook aan de slag! Onder leiding van een professional ga je in gesprek met elkaar over manieren om persvrijheid beter te verankeren in de maatschappij. Hoe kan het bewustzijn bij anderen vergroot worden? En wat kun je zelf doen? 

Meedoen

De Masterclass duurt twee uur inclusief een pauze. Daarna is er gelegenheid om een drankje te drinken en na te praten. Het programma wordt verzorgd door Free Press Unlimited en vindt plaats in Beeld & Geluid in Den Haag. Aanmelden geschiedt via de website van Free Press Unlimited. Gebruik daarvoor onderstaande knop.

Heb je vragen? Neem contact op met Lidewij van Vliet van Free Press Unlimited: vanvliet@freepressunlimited.org

Datum
2 nov '22
Tijdstip
19:30
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
Gratis (aanmelden vooraf)
Aanmelden
Delen