Masterclass: Hybride en Online Events van A tot Z

De wereld van online en hybride events is voor velen nog redelijk onbekend. Wij helpen je met de Masterclass VANUIT Beeld & Geluid in Den Haag !

Na meer dan een jaar thuiswerken, online vergaderen en video conferencing zijn de meeste mensen wel gewend aan de versnelde digitalisering van onze leefwereld. Ook Eventmanagers hebben zich aangepast en zijn aan de slag gegaan met online events, webinars en het maken van tv-uitzendingen. We hopen natuurlijk dat we weer snel live evenementen mogen organiseren, maar we verwachten dat we eerst hybride events gaan organiseren. Met de Hybride events zend je online uit met webcasting/Live Streaming terwijl mensen in de zaal een extra dimensie geven aan de uitzending waardoor de totale deelname effectiever is en het bereik groot.

Nu zijn er inmiddels zó ontzettend veel platforms en digitale mogelijkheden dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Welk platform is dan de juiste voor jouw event? Wat moet je doen om dat ‘beeld en geluid’ op de juiste manier bij de mensen (thuis) te krijgen? Op welke manier kan je het publiek thuis en het publiek in de zaal onderdeel laten zijn van je event?

De volgende onderwerpen worden onder andere behandeld:

  • Programma
  • Campagne
  • Techniek
  • Platform
  • Interactie

Schrijf je in voor de masterclass!

Datum: 20 april

Waar: Online

Voor wie? Eventmanagers

Tijd: 15:00 tot 17:00 uur

Datum
20 apr '21
Tijdstip
15:00
Locatie:
Online
Delen