UITGESTELD: Masterclass: het NOS Jeugdjournaal tijdens corona

In deze Masterclass van NOS Jeugdjournaal leer je hoe nieuws gemaakt wordt en hoe dit anders is in tijden van corona.
De meeste mensen zijn nu thuis aan het werk, om te voorkomen dat het coronavirus zich verder kan verspreiden. Veel van jullie vroegen zich af: hoe gaat het Jeugdjournaal hier mee om? In deze Masterclass van NOS Jeugdjournaal leer je hoe nieuws gemaakt wordt en hoe dit anders is in tijden van corona.

LET OP: De Jeugdjournaaldagen op 18 en 21 oktober zijn helaas afgelast en worden verzet naar een nader te bepalen datum. Bezoekers krijgen hiervan bericht.

Hoe kies je welk nieuws je brengt en op welke manier? Presentatoren Annabelle en Laura leggen het je allemaal uit en maken natuurlijk ruimschoots de tijd om al jullie vragen te beantwoorden. De groepsfoto die we na de masterclass maken, krijg je per e-mail toegestuurd. 

Vanwege de corona maatregelen zijn er maar een beperkt aantal plaatsen per masterclass beschikbaar. De kaartverkoop start woensdag 7 oktober om 15:00 uur via deze pagina.

Praktische info

Wie: Kinderen tussen 8 en 14 jaar
Wanneer: Nieuwe datum volgt

Duur: 45 min + achteraf een groepsfoto

Begeleiding: De beschikbare plekken zijn alléén bedoeld voor kinderen. Ouders/begeleiders kunnen tijdens de Masterclass een bezoek aan het museum brengen of in de lounge van het museum wachten. Er is begeleiding van Beeld & Geluid aanwezig.

Tickets

Tickets volgen zodra de nieuwe datums bekend zijn. Houd deze pagina in de gaten.

 

Datum
18 okt '20 - 21 okt '20
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Koop tickets
Delen