LIVE MASTERCLASS #3: Hybride en Online Events van A tot Z

Er bestaat een grote behoefte aan guidance door het landschap van de digitale platforms. Wij helpen je met de Live Masterclass VANUIT Beeld en Geluid Den Haag!

Na enkele maanden van thuiswerken, online vergaderen en video conferencing zijn de meeste mensen wel gewend aan de versnelde digitalisering van onze leefwereld. Ook Eventmanagers hebben zich aangepast en zijn aan de slag gegaan met online events, webinars en het maken van tv-uitzendingen. Met de Hybride events zend je online uit met webcasting/Live Streaming terwijl mensen in de zaal een extra dimensie geven aan de uitzending waardoor de totale deelname effectiever is en het bereik groot.

Nu zijn er inmiddels z√≥ ontzettend veel platforms en digitale mogelijkheden dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Welk platform is dan de juiste voor jouw event? Wat moet je doen om dat ‘beeld en geluid’ op de juiste manier bij de mensen (thuis) te krijgen? Er bestaat een grote behoefte aan guidance door het landschap van de digitale platforms. Wij helpen je VANUIT Beeld en Geluid Den Haag!

Schrijf je in voor de masterclass!

Maximaal 25 deelnemers per workshop.

Datum: 10 september

Adres: Beeld en Geluid Den Haag,

Zeestraat 82, 2518 Den Haag

Voor wie? Eventmanagers

Tijd: 14:45 tot 17:00 uur met afsluitend drankje

Datum
10 sep '20 - 10 sep '20
Tijdstip
16:45
Locatie:
Beeld en Geluid Den Haag
Delen