ONLINE MASTERCLASS #5: Hybride en Online Events van A tot Z

Er bestaat een grote behoefte aan guidance door het landschap van de digitale platforms. Wij helpen je met de Online Masterclass Meet The Expert.

Wegens de maatregelen zal de masterclass enkel online gegeven worden. De livestream vindt plaats op 15 oktober om 15:00 uur.

Na enkele maanden van thuiswerken, online vergaderen en video conferencing zijn de meeste mensen wel gewend aan de versnelde digitalisering van onze leefwereld. Ook Eventmanagers hebben zich aangepast en zijn aan de slag gegaan met online events, webinars en het maken van tv-uitzendingen. Met de Hybride events zend je online uit met webcasting/Live Streaming terwijl mensen in de zaal een extra dimensie geven aan de uitzending waardoor de totale deelname effectiever is en het bereik groot.

Nu zijn er inmiddels zó ontzettend veel platforms en digitale mogelijkheden dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Welk platform is dan de juiste voor jouw event? Wat moet je doen om dat ‘beeld en geluid’ op de juiste manier bij de mensen (thuis) te krijgen? Er bestaat een grote behoefte aan guidance door het landschap van de digitale platforms. Wij helpen je VANUIT Beeld & Geluid in Den Haag !

Schrijf je in voor de online masterclass Meet the Expert!

Datum: 15 oktober

Waar: Online

Voor wie? Eventmanagers

Tijd: 15:00 uur tot 17:00 uur

Livestream

De link voor de livestream wordt na registratie gedeeld. Kies hieronder voor het tickettype ‘Online livestream volgen’.

De livestream start om 15:00 uur.

Datum
15 okt '20
Tijdstip
15:00
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Delen