LIVE MASTERCLASS #4: Contentmarketing

Benieuwd wat contentmarketing kan betekenen voor jouw event? Kom dan naar ons relatie event Meet the Expert!

Benieuwd wat contentmarketing kan betekenen voor jouw event? Kom dan naar ons relatie event Meet the Expert! Aan de hand van een duidelijke theorie en mooie voorbeelden laten we je zien hoe een event onderdeel kan en moet zijn van je totale communicatie strategie. Zo bereik je met de juiste informatie de gewenste doelgroep. Uiteindelijk ga je zelf aan de slag met een eerste aanzet voor een succesvolle contentkalender.

Beeld en Geluid Den Haag organiseert speciaal voor haar relaties in 2020 diverse masterclasses. Deze masterclasses zijn vooral interessant voor Eventmanagers en MarCom managers die een event organiseren en daar meer impact mee willen maken. We delen onze kennis en inzichten en nemen je mee in de mooie wereld van events.

In de eerste masterclass nemen we je mee in de wereld van contentmarketing. Ben je benieuwd wat contentmarketing kan betekenen voor jouw event? Aan de hand van een duidelijke theorie en mooie voorbeelden laten we je zien hoe een event onderdeel kan en moet zijn van je totale communicatie strategie. Zo bereik je met de juiste informatie de gewenste doelgroep. Uiteindelijk ga je zelf aan de slag met een eerste aanzet voor een succesvolle contentkalender.

Meet The Expert: De masterclass wordt gegeven door event expert Hylke Thiry

Voor wie: Eventmanagers en MarCom managers die events organiseren

Wanneer en hoe laat: 3 november van 14.30 tot 17.00 uur

Kosten: De masterclass is gratis voor relaties van Beeld en Geluid Den Haag.

Aanmelden: Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar.

Datum
3 nov '20 - 3 nov '20
Tijdstip
16:45:00
Locatie:
Beeld en Geluid Den Haag
Delen