ONLINE MASTERCLASS #4: Contentmarketing

Benieuwd wat contentmarketing kan betekenen voor jouw event? Registreer je dan voor onze online masterclass die we via een livestream geven!

Benieuwd wat contentmarketing kan betekenen voor jouw event? Registreer je dan voor onze Online Masterclass Meet the Expert over Contentmarketing! Aan de hand van een duidelijke theorie en mooie voorbeelden laten we je zien hoe een event onderdeel kan en moet zijn van je totale communicatie strategie. Zo bereik je met de juiste informatie de gewenste doelgroep. Uiteindelijk ga je zelf aan de slag met een eerste aanzet voor een succesvolle contentkalender.

Beeld & Geluid in Den Haag organiseert in 2020 diverse masterclasses. Deze masterclasses zijn vooral interessant voor Eventmanagers en MarCom managers die een event organiseren en daar meer impact mee willen maken. We delen onze kennis en inzichten en nemen je mee in de mooie wereld van events.

In deze masterclass nemen we je mee in de wereld van contentmarketing. Ben je benieuwd wat contentmarketing kan betekenen voor jouw event? Aan de hand van een duidelijke theorie en mooie voorbeelden laten we je zien hoe een event onderdeel kan en moet zijn van je totale communicatie strategie. Zo bereik je met de juiste informatie de gewenste doelgroep. Uiteindelijk ga je zelf aan de slag met een eerste aanzet voor een succesvolle contentkalender.

Meet The Expert: De masterclass wordt gegeven door event expert Hylke Thiry

Waar: Online

Voor wie: Eventmanagers en MarCom managers die events organiseren

Wanneer en hoe laat: 10 november van 15:00 tot 16.30 uur

Kosten: De masterclass is gratis.

Datum
10 nov '20 - 10 nov '20
Tijdstip
15:00
Locatie:
Online
Delen