Kennisevent Contentmarketing Club BENG

Op maandag 25 oktober vindt het eerste kennisevent van Club BENG plaats in Beeld & Geluid in Den Haag . Er zijn vier inspirerende sprekers uitgenodigd die je alles vertellen over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van contentmarketing.De kunst van contentmarketing is om precies te begrijpen naar welke informatie jouw doelgroep op zoek is. Je speelt in op deze behoefte met content die en de helpende hand biedt en verband houdt met de aanschaf of het gebruik van jouw producten of diensten. Deze content bied je vervolgens aan via een doordachte mix van on- en offline middelen en (sociale) media met als doel klanten aan te trekken en te binden.

Aftermovie kick-off Club BENG

Gratis voor leden van Club BENG
Deze inspirerende middag mag je niet missen! Voor leden van Club BENG is de middag geheel kosteloos, inclusief de borrel.

Ben je (nog) geen lid van Club BENG? Meld je dan hier aan of koop los een ticket voor €75,-

Programma:

13.00 uurOntvangst bij Beeld & Geluid in Den Haag
13.30 uurKeynote spreker | Cécile Cremer – Trendwachter
14.00 uurKeynote spreker | Ron Simpson – The Avocado Show
14.30 uurNetwerken op het inspiratieplein
14.50 uurKeynote spreker | Jose Woldring – The Media Nanny
15.20 uurKeynote spreker | Patrick Petersen – Online Strateeg
15.50 uurNetwerken op het inspiratieplein
16.10 uurTafelgesprek met keynote sprekers
17.00 uurBorrel en napraten

Presentatie:
Caatje is een charmante verschijning, die met haar innemende persoonlijkheid de onderste steen boven weet te krijgen, met name wanneer het om diepte-interviews gaat. Professioneel, welbespraakt en punctueel komt Caatje met een uitmuntende voorbereiding voor de dag.

Met haar bachelor Creative Management Communicatie én een 3 jarige theaterstudie aan de TRAP in Amsterdam op zak, vertrok zij naar London, om daar in 2008 af te studeren aan de prestigieuze drama school The London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA).


Over de sprekers:

Cécile Cremer – Trendwachter
Cécile Cremer is een Trend en Innovatie expert pur sang, keynote spreker, auteur, maar bovenal een kind van de toekomst. Als keynote spreker stond zij op meer dan 100 internationale podia en vormt wereldwijd een bron van inspiratie op het gebied van
trends en innovatie. Zij staat aan het roer van haar onderneming. Wandering The Future, een future agency die zich focust op het delen van trend insights en het ontwikkelen van innovatieve concepten rondom internationale trends.

Ron Simpson – The Avocado Show
Zijn laatste avontuur beleeft hij samen met vriend Julien Zaal. The Avocado Show is ‘s werelds eerste avocado restaurant franchise en lifestyle merk, dat de coolste avocado items op aarde cureert en creëert. De aankondiging van het concept ging viral als een celebrity sextape, met meer dan 200 miljoen views en 200 duizend fans op social media. Inmiddels vind je The Avocado Show in allerlei toffe hoofdsteden door Europa, hebben ze een bestseller kookboek en zelfs hun eigen avocado fries.

Jose Woldring – The Media Nanny
José Woldring is als eerste Nederlandse vrouw ooit opgenomen in de prestigieuze ‘Billboard Dance Power Players’- lijst. Ze staat met haar bedrijf The Media Nanny aan de top van de internationale dance-industrie en verzorgt de PR en marketing voor artiesten van wereldfaam. Graag deelt zij haar inspirerende ondernemerstips met organisaties die haar inhuren voor een lezing.

Patrick Petersen – Online Strateeg
Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Trendhopper, T-Mobile, TU Delft, IKEA Nederland, MTV, succesvol in de praktijk bracht.


Onze spelregels:
Dit kennis event is voor leden gratis. Ben je nog geen lid? Dan kan je je aanmelden via hthiry@beeldengeluid.nl of via deze link. Heb je je aangemeld en ben je niet in de gelegenheid om te komen? Meld je dan even af. Doe je dat niet dan brengen wij de kosten van de catering bij je in rekening (€42,50).

Ben je (nog) geen lid van Club BENG?
Dan kan je een ticket bestellen voor €75,- (ex. BTW).

Koop tickets

Datum
25 okt '21 - 25 okt '21
Tijdstip
13:00
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
€75
Delen