Foto expositie: Haags Verhaal

Iedereen wil erbij horen en gezien worden, dat is de gedachte achter het Haags Verhaal. In deze expositie is een selectie van de foto's te zien die onderdeel zijn van het nieuwe boek Haags Verhaal.


Vanaf 25 november tot 2 februari is de rondreizende fototentoonstelling met een selectie uit 136 groepsportretten die opgenomen zijn in het fotoboek van het Haags Verhaal te bezichtigen. De foto’s geven een beeld hoe Den Haag er anno 2021 uit ziet. Ze zijn genomen door fotograaf Piet Gispen, die er 1400 kilometer kriskras voor door Den Haag fietste. Iedereen wil erbij horen en gezien worden, is het idee achter het boek en de fototentoonstelling.

Het eerste boek zal op 24 november in Beeld & Geluid in Den Haag overhandigd worden door Stichting Haags Verhaal aan Hare Majesteit Koningin Máxima.

‘Met liefde brengt dit boek het sociale weefsel in beeld dat zo in zo belangrijke mate de (veer)kracht van Den Haag bepaalt’ Burgemeester Jan van Zanen

De expositie is gratis te bezoeken in de Lounge.

Welkom met een coronatoegangsbewijs
Tijdens je bezoek aan Beeld & Geluid in Den Haag staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom zijn wij genoodzaakt bezoekers te vragen een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

Om het bezoek voor iedereen veilig te houden, vragen wij begrip hiervoor.
Mocht je een restitutie aan willen vragen of een nieuwe datum willen boeken dan kan dat via deze pagina.

Datum
25 nov '21 - 1 feb '22
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
Gratis
Delen