Expositie Decemberzegels: Geertje Aalders

De mooiste dagen van het jaar staan weer voor de deur. Een kaartje zorgt voor dat echte kerstgevoel. En bij een bijzondere kaart, hoort een mooie decemberzegel. Dit jaar maakte Geertje Aalders de ontwerpen voor de zegels en wij mogen deze unieke werken de komende weken tentoonstellen.

Dit jaar heeft papierkunstenares Geertje Aalders de decemberzegels voor PostNL ontworpen. Zij schept een fantasievolle wereld vol verhalen waarin van alles gebeurt. In haar papercuts genieten alle dieren van de feestelijke decembermaand. Iedereen doet zijn best om het voor elkaar gezellig te maken. De haas heeft een bos kerstrozen gehaald en de eekhoorn is op weg met lekkers voor een ander. In deze tijd van het jaar vinden we het extra fijn om samen te zijn en te laten weten dat we aan elkaar denken.

Geertje Aalders

Een mesje, papier en een wandeling door het bos. Meer heeft Geertje Aalders niet nodig om sprookjesachtige taferelen te kunnen maken. De decemberzegels zijn volledig uit papier gesneden in deze unieke papercut techniek, waardoor de zegels echt tot leven komen als een 3D kunstwerk. De verfijnde ontwerpen met levendige kleuren passen bij het feestelijke kerst- en decemberthema. Vanaf 15 november zijn de prachtige originele kunstwerken te bewonderen in onze Lounge en zullen blijven hangen tot 9 januari.

De expositie is gratis te bezoeken in ons museum.

Welkom met een coronatoegangsbewijs
Tijdens je bezoek aan Beeld & Geluid in Den Haag staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom zijn wij genoodzaakt bezoekers te vragen een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

Om het bezoek voor iedereen veilig te houden, vragen wij begrip hiervoor.
Mocht je een restitutie aan willen vragen of een nieuwe datum willen boeken dan kan dat via deze pagina.

Datum
15 nov '21 - 9 jan '22
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
Gratis
Zaal:
De Lounge
Delen