De Museum Gym: Eighties Bootcamp

Je bent welkom voor een lekkere workout op 19 januari, middenin ons mediamuseum.
Beeld & Geluid in Den Haag sluit zich op woensdag 19 januari aan bij de landelijke actie De Museum Gym, een initiatief van de Museumvereniging.

Wat hebben Cyndi Lauper, bootcamp en nieuwswijsheid met elkaar te maken? Normaal gesproken helemaal niks! Maar woensdag 19 januari komt het allemaal samen tijdens de speciale Eighties Bootcamp van De Museum Gym. Je bent welkom voor een lekkere workout, middenin ons mediamuseum. Hiermee vragen wij, net als andere musea in het land, aandacht voor de noodzaak om zo snel mogelijk de musea te openen én laten wij zien dat dit op een veilige manier kan. 


De Museum Gym is geopend van 12.00 tot 17.00 uur en gratis te bezoeken. De Eighties Bootcamp is een begeleide les van een uur en vindt plaats om 12.00 uur en 16.00 uur. Reserveer je gratis ticket om zeker te zijn van een plek. Na afloop krijg je op vertoon van je ticket een gezond sapje aangeboden door Karsten & Kuiper, in Museumcafé Alma.

Wanneer

Bootcampsessie 1: 12:00 uur tot 13:00 uur
Bootcampsessie 2: 16:00 uur tot 17:00 uur

Neem voor de Eighties Bootcamp een handdoek mee en zorg voor gemakkelijke kleding. De Museum Gym is toegankelijk voor zowel beginnende als fanatieke sporters! Wij scannen bij binnenkomst de CoronaCheck app.

Registreren

Datum
19 jan '22
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
gratis
Registreren
Delen