Club BENG Kennisevent

Op dinsdag 12 april organiseren wij het tweede kennis event van Club BENG. We hebben diverse inspirerende sprekers uitgenodigd die je alles vertellen over de laatste ontwikkelingen en trends in ons vakgebied.

Op dinsdag 12 april organiseren wij het tweede kennis event van Club BENG. Deze middag vertellen we je alles over online zichtbaarheid met als thema Creativiteit, Influencers, Storytelling, Vloggers. We hebben weer inspirerende sprekers uitgenodigd!

Spreker: Liana Engibarjan
Liana Engibarjan is kapitein op de binnenvaart. Haar bijzondere positie als vrouw in een mannenwereld geeft ze weer als vlogger; met Rotterdamse nuchterheid, droge humor en vooral talent.

Spreker: Sophia Tienstra
Sophia is media strateeg en een ondernemende, creatieve duizendpoot . Ze is gespecialiseerd in merk-gerelateerd gedrag op social media en subculturen & lifestyles.

Gratis voor leden van Club BENG
Deze inspirerende middag mag je niet missen! Voor leden van Club BENG is de middag geheel kostenloos, inclusief de borrel.

Ben je (nog) geen lid van Club BENG? Meld je dan hier aanProgramma

13.00 uurOntvangst bij Beeld & Geluid in Den Haag
13.30 uurKeynote sprekers
14.30 uurNetwerken op het inspiratieplein
14.50 uurKeynote sprekers
15.50 uurNetwerken op het inspiratieplein
16.10 uurTafelgesprek met keynote sprekers
17.00 uurBorrel en napraten

Onze spelregels


Dit kennis event is voor leden gratis. Ben je nog geen lid? Dan kan je je aanmelden via hthiry@beeldengeluid.nl of via deze link. Heb je je aangemeld en ben je niet in de gelegenheid om te komen? Meld je dan even af. Doe je dat niet dan brengen wij de kosten van de catering bij je in rekening (€42,50).Ben je (nog) geen lid van Club BENG?


Dan kan je een ticket bestellen op deze pagina. De kosten van een ticket zijn dan €75,- (ex. BTW).

Datum
12 apr '22
Tijdstip
13:00
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
€75 niet-leden, gratis voor leden.
Delen