Broadcast Media Society over Nederlands av-product

Op 28 november is het wetgevingsoverleg Media gepland in de Tweede Kamer. Hierbij staat vooral de investeringsverplichting centraal.

Voor BM (Broadcast Magazine) is dit een mooie aanleiding om samen met de Vereniging van Nederlandse Content Producenten (NCP) een Broadcast Media Society-sessie te organiseren. Dat gebeurt op donderdag 10 november van 16.00 uur tot 18.00 uur in Beeld & Geluid in Den Haag.

De vragen die we dan in elk geval willen beantwoorden: wat is de kracht van Nederlandse producties en hoe blijven we zorgen voor behoud én vernieuwing van een aantrekkelijk Nederlands aanbod voor de kijkers van de toekomst? Onder leiding van Roos Moggré gaan we in twee panels het gesprek hierover aan. We sluiten af met een borrel.

Panels

Het eerste panel gaat over de inhoud van nu. Hoe blijft het Nederlands product overeind in het krachtenveld van grote buitenlandse streamingdiensten met een kwalitatief hoogstaand aanbod, wat betekent ‘het nieuwe kijken’ voor het bestaande omroepbestel en waarom moeten we Nederlandse producties koesteren? En hoe moet dat?

Het tweede panel gaat over innovatie. Waar gaat het kijken van morgen naartoe en hoe kunnen Nederlandse programma’s daar een goede positie in verwerven? Of andersom: wat wil de kijker van morgen en hoe kunnen Nederlandse producenten daarin voorzien?

De voor de panels uitgenodigde sprekers zijn onder anderen Sven Sauvé (RTL), Lucille Werner (CDA), Susan van Geenen (Disney), Martijn van Dam (NPO), Pim van Strien (VVD) en Youssef Louakili (OCW).

Aanmelden

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar jeroen@fcklap.nl en vermeldt daarin de bedrijfsnaam/werkgever en jouw voor- en achternaam.

Datum
10 nov '22
Tijdstip
16:00
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
€0,-
Delen