De Tegel: Online talkshow

Op 18 januari organiseert De Tegel een inhoudelijk online programma in samenwerking met Beeld & Geluid in Den Haag . Iedereen kan meekijken en meedoen.

Over de online talkshow

Het programma staat in het teken van de dilemma’s van journalisten vóór, tijdens en na hun werk. Het onderwerp waar aandacht aan wordt geschonken tijdens deze online talkshow is machtsmisbruik en de weerbaarheid van de journalistiek daartegen. De hosts Amber Kortzorg en Ivar Lingen (journalistiek leider Den Haag FM) zullen samen met Tonya Sudiono (bestuurslid Vers-in-de-pers) het gesprek aangaan met winnaars van De Tegel 2019. Bart Brouwers (voorzitter De Tegel) schuift ook aan om te praten over het nieuwe Tegel jaar!

Het programma

Vanaf 19:00 uur gaat het programma van start met de winnaar van de Onderzoek Tegel 2019 Jan Kleinnijenhuis, die een gesprek zal voeren met hosts Amber Kortzorg en Ivar Lingen over machtsmisbruik. Vervolgens gaan de hosts het gesprek aan met meer prijswinnaars van De Tegel 2019 en volgt er een gesprek over het nieuwe Tegel jaar.

19:00 – 19:25 Pieter Klein en Jan Kleinnijenhuis (winnaars Onderzoek)

19:25 – 19:50 Jolanda van de Beld en Anouk Kootstra (winnaars Pionier)

19:50 – 20:10 Bart Brouwers (voorzitter De Tegel)

20:10 – 20:30 Ruben Kocx (winnaar Storimans)

Amber Kortzorg en Ivar Lingen zullen de gesprekken modereren.

Meer informatie over gasten en programmering volgt.

Reserveer je tickets

Datum
18 jan '21
Tijdstip
19:00
Locatie:
Online vanuit Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
Gratis
Reserveer een plek
Delen